Neway Karaoke Box

Tentang kami

Kebudayaan korporat

Memanfaatkan Kebijaksanaan Bersama - Konsep Organisasi Pembelajaran

Ide dan sumbangan dihargai dengan mengajukan pelbagai soalan kritis, kami menggalakkan pekerja di semua peringkat untuk menyatakan pendapat mereka bagi memperbaharui dan meningkatkan perkhidmatan kami. Skop soalan merangkumi operasi harian. Dengan melakukan ini, kakitangan pengurusan dapat memahami lebih lanjut mengenai kesukaran dan keperluan seseorang kakitangan, dan ia memudahkan komunikasi idea-idea inovatif dan pendapat dalam organisasi.

Penggunaan Dialog untuk Mencapai Keputusan Terbaik

Kami mengamalkan gaya dialog yang tajam dan berdebat dalam semua peringkat komunikasi untuk menyelesaikan isu-isu organisasi, menetapkan prosedur, dan membuat keputusan.

Bekerja Bersama Untuk Keputusan Terbaik

Kami berkongsi semangat komunikasi dua hala dan pembelajaran berterusan; ini membolehkan kami menggunakan pelbagai sudut pandangan untuk memperbaiki dan mengoptimumkan perkhidmatan kami.

Vision

Untuk mengekalkan hiburan berkualiti dan menetapkan standard kepimpinan dalam industri karaoke.

Mission

Untuk menjadi sebuah perusahaan karaoke yang kompetitif yang mencipta nilai dengan menyampaikan perkhidmatan yang sihat, layak, dan cemerlang kepada masyarakat; menggunakan falsafah berorientasikan pelanggan untuk menekankan nilai baik dan budaya syarikat.

Pembentukan Neway di Hong Kong

Pertumbuhan Neway di Malaysia

Industri karaoke bermula di Jepun dan dengan cepat menjadi bentuk hiburan yang semakin popular dan akhirnya mendapat pendedahan di bahagian lain Asia. Di Malaysia, cawangan karaoke awal direka dengan ruang nyanyian besar dan beberapa bilik persendirian. Kebanyakan cawangan karaoke ketika itu adalah seperti itu sehingga tahun 2004, apabila NEWAY dengan konsep keluarga uniknya muncul di Malaysia, dengan cawangan pertamanya di Berjaya Times Square.

Dalam tempoh dua puluh (20) tahun sejak outlet asal, Neway telah berkembang secara konsisten dari outlet pertama di Berjaya Times Square ke outlet ke-10 di SS2. Salah satu outletnya diberi nama CEO Karaoke Box dan dibuka pada tahun 2010 yang terletak di Fahrenheit 88 Kuala Lumpur. CEO Karaoke merupakan pengalaman baru yang unik dan mewah. CEO menawarkan rangkaian lagu yang lengkap, terdiri daripada lagu-lagu terkini, lagu-lagu lama serta lagu-lagu kanak-kanak dan pelbagai bahasa seperti Korea, Jepun, Kantonis, Mandarin, Melayu, Indonesia, Vietnam, India dan lain-lain.

"Salah satu dari cawangan ke-8 diberi nama CEO Karaoke Box dan dibuka pada tahun 2010 yang terletak di Fahrenheit 88, Kuala Lumpur. CEO Karaoke Box adalah pengalaman baru dari keunikan dan persekitaran mewah kami."
NEWAY telah merangka pelan perniagaannya untuk menjadikan karaoke lebih terjangkau dan berada dalam belanjawan semua lapisan masyarakat di Malaysia dan tetap memberi tumpuan untuk memudahkan kepada semua kaum etnik yang berbeza. Keunikan konsep ‘keluarga’ sepenuhnya menawarkan kehidupan sihat, selamat, dan kualiti yang unggul serta keselesaan kepada semua pelanggan kami.

CEO Dipersembahkan oleh Neway

Penubuhan Neway Malaysia pada Tahun 2004

Neway Hong Kong menubuhkan Neway Malaysia pada Januari 2004. Selepas pandemik, kami telah berjaya membuka 3 cawangan lain antara tahun 2019 hingga 2021.

Cawangan CEO kedua kami berada di PJ SS2, diikuti oleh cawangan ketiga kami yang diberi nama CEO PREMIER yang terletak di KH TOWER, KL, dan cawangan keempat kami diberi nama CEO EASTIN kerana terletak di EASTIN HOTEL PJ. Kami telah mengemaskini semua cawangan CEO kami untuk membolehkan pelanggan kami mengalami persekitaran bilik yang mewah dengan konsep keluarga yang sihat.

Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk bunyi dan perkhidmatan berkualiti, kami sentiasa berusaha untuk mencapai standard tertinggi dalam memenuhi harapan pelanggan kami, sentiasa menyediakan mereka dengan lagu-lagu terkini, teknologi karaoke terkini, dan persekitaran yang selamat, bersih, dan mesra.

"Kembali maklum balas dan pendapat pelanggan kami adalah sangat penting bagi kami untuk memperbaiki, menaiktaraf diri kami dan memenuhi harapan mereka."
Selain menjalankan operasi harian perniagaan karaoke, Neway berkomitmen untuk menganjurkan fungsi dan acara untuk menjaga orang yang memerlukan dan menjalankan tanggungjawab sosial untuk melayani komuniti tempatan. Aktiviti seperti pengumpulan dana, acara amal, “fiesta” untuk golongan kurang bernasib baik diatur dan melalui ini Neway menyumbang sumber dan usaha ke arah menjaga masyarakat; persaudaraan dan ikatan dibangunkan dan dibina di kalangan kakitangan NEWAY dari semua peringkat, dengan itu meningkatkan inspirasi segar dan idea inovatif. Ini pada gilirannya akan menyumbang kepada peningkatan standard kami pada masa kini.