Lingkup Cahaya Sorotan

Jadi Bintang di Neway Karaoke Box

Di Neway Karaoke Box, kami percaya dalam mencipta pengalaman yang berkesan untuk para tetamu kami, dan ahli pasukan kami memainkan peranan penting dalam menjadikan ini berlaku. Kami sentiasa mencari individu yang bersemangat dan berbakat untuk menyertai keluarga kami dan membantu kami menyampaikan perkhidmatan yang luar biasa.

Kerjaya

Mengapa Neway Karaoke Box?

Suasana Kerja yang Dinamik

Anda akan menjadi sebahagian daripada pasukan yang dinamik dan kreatif yang berkembang dengan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang terbaik.

Pertumbuhan dan Pembangunan

Kami menggalakkan pekerja kami untuk belajar dan berkembang. Sebagai sebahagian daripada pasukan kami, anda akan mendapat akses kepada peluang latihan dan pembangunan untuk memajukan kerjaya anda.

Kepelbagaian dan Inklusi

Kami menghargai kepelbagaian dan menyambut individu dari semua latar belakang. Neway Karaoke Box adalah tempat kerja yang inklusif di mana sumbangan setiap orang dihormati dan diraikan.

Faedah & Ganjaran

Kami sangat berbesar hati dengan kehadiran minda yang luar biasa yang memilih untuk bekerja di Neway dan kami sepenuhnya komited untuk kebahagiaan, kesejahteraan, dan keselesaan mereka.
Cuti Hari Jadi, Tuntutan Perubatan, Latihan di Tempat Kerja, Makanan, Peluang Kenaikan Pangkat dan Kenaikan Gaji, KWSP & SOCSO, Tuntutan Perjalanan, Bayaran Telefon Bimbit, Bayaran Perjalanan Malam, Bayaran Tempat Letak Kereta, Kerja Lebih Masa, Insurans Kemalangan Diri, Insentif, Diskaun Staf 20% dan Bayaran Lain-lain. Penginapan berhawa dingin disediakan (T&C Terpakai).
Jika anda berminat dengan jawatan tersebut, sila hantar resume anda ke hr@newaykb.com.my

Jawatan Kosong

Bagaimana untuk Memohon

Untuk memohon untuk mana-mana daripada jawatan yang disebutkan di atas, sila hantar resume anda dan surat permohonan yang menonjolkan pengalaman relevan anda dan mengapa anda berminat untuk menyertai Neway Karaoke Box. Anda boleh menghantar permohonan anda ke hr@newaykb.com.my. Kami berharap untuk mendengar dari anda!
Name *
Email *
Phone *
Select Job Position
Upload Resume
Maximum file size: 10 MB
Attach your resume in PDF format to share your qualifications with us effortlessly. Show us why you're the perfect fit for the job!
Message *